woensdag 22 april 2009

Bier op een rij v5


De 'Bier op een rij fuif' zit al aan zijn 5e verjaardag. Dit jaar maken ze er zoals altijd een groot feest van.

Grote tent:
Vroeger draaide DJ Jan Van Gaver hier, maar de tijd was rijp voor vernieuwing en een betere sound. Na lang zoeken viel ons oog op E- Phonk. E-Phonk, vooral bekend als resident DJ uit JH Zenith en de Sonic feestjes, rijgt de hedendaagse muziek op originele wijze aan elkaar. De meer commerciële muziek zal hier luid weerklinken.

Underground area:
De enigste locatie die zich binnen bevindt, wordt gekenmerkt door luide bassen en snelle beats. Hier speelt vooral drum and bass. Het feest zou niet geslaagd zijn als (sic). niet op het programma staat. Elk jaar heeft (sic). zijn geweldig gestoorde sets kunnen draaien. Dit jaar zal hij de hel doen losbarsten. Voor (sic.) kan beginnen zal er tot middernacht een stevige portie house gedraaid worden in de Underground area. Deze set zal verzorgd worden door Genetic & Ksirt. Als (sic). zijn platen neerlegt wordt hij afgewisseld door Future Soul Crew. Future Soul Crew bestaat uit Plastik & Forensick. Plastik heeft vorig jaar de Underground area uit zijn fundamenten laten barsten en ze hebben ons beloofd het dit jaar weer te doen. Daarna komt Vilox als afsluiter, hij zal de laatste feestgangers een onvergetelijke nacht bezorgen.

Electro tent:
Voor het eerst is er dit jaar een extra tent voorzien. In deze tent zal, zoals de naam doet vermoeden, zware electro gedraaid worden. Om te openen hebben we Mestfest deejays die naam gemaakt hebben door hun Mestfest feestjes in Lokeren. Vervolgens zullen RK'ed Kidz spelen met een set die je trommelvliezen laat ontploffen. RK'ed Kidz zijn bekend van Bombastequal, waar ze naast Les petits pilous en the subs gestaan hebben. RK'ed Kidz worden afgewisseld door Slim Fit, een groot talent uit Hasselt die zijn eigen electro feestjes organiseert onder de naam Eat My Tank.

Wij zouden natuurlijk geen reclame maken voor feestjes zonder gratis kaarten weg te geven. De eerste 3 mensen die een goeie reden,om een gratis kaart te winnen, mailen naar etelectropourtous[at]gmail.com mogen gratis binnen.

maandag 20 april 2009

vrijdag 17 april 2009

Shake like you should!


Lange tijd geleden dat we nog iets hoorden van Soda & Suds. De jongens hebben het vreselijk druk met het werken aan hun nieuwe EP die weldra het strobo-licht zal zien. Om de honger een beetje te stillen naar al dat nieuws, zijn Soda 'n' Suds het mash-up concept nieuw leven aan het inblazen. Ze hebben hun zegje al mogen doen in Volt op Stubru en verzekerden dat stilstaan op deze schijven géén optie is. We moeten toegeven, het klinkt lekker!

Soda & Suds - shake like you should (preview EP)

Soda & Suds - Be day & Night

Suds & Soda - Cheap rave

Soda & Suds - Dj Manaia is A Womanizer

Soda & Suds - Funky Thundermars (aanrader)

Suds & Soda - Pussy Pourriture

Nieuwe Mixtape!

Check vanavond vanaf 7 uur Mish Mash op Stubru voor de Soda & Suds Mish Mash Mix!