vrijdag 3 oktober 2008

Ludo & Willko, gerief van bij ons!

De EEPT mix van deze week gaat over DJ Willko en Ludo Von beathoven. Beiden zijn ze afkomstig uit Hansbeke Oost-Vlaanderen, dus weer eens niet uit Kortrijk. Ze hebben een gemeenschappelijke passie voor electronische muziek.
Willko is al verscheidene jaren actief als dj. Terwijl Ludo pas 1 jaar bezig is met electro producen, heeft hij wel van kleins af al een passie voor het bespelen van instrumenten.
Wat er tot nu toe te horen valt van dit duo is wat ze na een half jaar samenwerken gepresteerd hebben. Het is een samenstelling van Willko's platencollectie en Ludo's computerinstrumenten.
Ze hebben zich ook uitgeleefd met de samplepacks van dadalife en releasen deze week hun remix van "Your Favorite Flu". Deze is te beluisteren en te downloaden op hun myspacen.

De EEPT mix is deze keer iets korter. De mix is maar een klein half uur lang, maar dit maken ze goed door hun knallers die ze zelf gemaakt hebben hieronder ook nog weg te geven. De mix bevat wat oudere liedjes, die zeker niet vergeten mogen worden. Het geheel hangt mooi samen, alleen de lengte valt wat tegen... Veel plezier!

Liedjes [Zshare]
Ludo & Willko - Redhead
20 Fingers - Short Dick Man (Ludo & Willko RMX)
Ludo Von Beathoven - Thunderbirds are 2008

Mixtape [Zshare]
Willko & Ludo's EEPT exclusive mix

Tracklist:
Intro
Ludo&Willko- Redhead
Alter Ego - rocker
Tiga - move my body (only4erolmix)
Eclier - Boxon say Hello (eclier remix)
Kavinsky - testarossa (sebastian remix)
D.I.M. - Is you (brodinski remix)
The Subs - Papillon (yuksek & brodinski remix)
Les Petits Pilous - going techno

Geen opmerkingen: