vrijdag 22 augustus 2008

AgMeT



EEPT is dolgelukkig als ze goeie elektro vinden, en ze zijn nog gelukkiger als ze te weten komen dat deze electro uit België komt. AgMeT heeft zeer lekkere remixen, vooral die van 'I like to move it'!

Al op zijn 15de begon hij te klungelen met een dubbele cd speler en een primitief mengpaneeltje. Wanneer hij een paar keer mocht draaien op een kleine jeugdfuif in zijn gemeente had hij de smaak te pakken en wou hij meer. Hij kocht zich 2 gloednieuwe table tops en een nieuw mengpaneel. Hij was ondertussen al een vaste waarde op sommige jeugdfuiven en begon hier en daar in een danscafé’s te draaien.
Wanneer hij voor het eerst naar I love Techno ging, zag hij daar dj’s zoals “Justice”, “Boys Noize” en “Erol Alkan”. Hij was helemaal verkocht aan die nieuwe ranzige electro.
Omdat dit genre eerder op vinyl uitkwam, schafte hij zich 2 technics draaitafels aan en begon hij platen te kopen. Na een verloop van tijd maakte hij een “myspace” aan en begon hij setjes online te zetten. Op een dag werd hij aangesproken door het dj duo “Ed&Kim”. Die vonden dat zijn setjes goed zouden passen in het programma “Mish Mash” van studio brussel. Ze hebben hem dan ook aangeraden om een setje door te sturen naar Gerrit Kerremans, wat hij dan ook gedaan heeft. Na een tijdje kreeg hij een mail terug met de bevestiging dat zijn set ging gedraaid worden in het programma. Hieruit volgde dat hij zijn ding mocht beginnen doen op enkele electro-feestjes.
Het hoogtepunt tot nu toe in zijn prille carrière is ongetwijfeld het feit dat hij samen met The Bloody Beetroots en Goose the decks heeft gedeeld in de Budascoop in Kortrijk.

Remixen [Zshare]
estelle ft. kanyé west ft. justin martin - american ghetto boy (AgMeT remix)
Reel2Reel - I like to move it (AgMeT remix)
Michael Jackson ft.plastikman - Smooth Spastik (AgMeT mashup)
Metallica - Master of Puppets (AgMeT remix)
Daft Punk ft. Crookers - Technolique (AgMeT mashup)

Mixtape [MU]
AgMeT's SumMeR SeT

Et Electro Pour Tous officiële Mixtape [Zshare]
AgMeT mixtape

Tracklists [Zshare]
Tracklists

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Alweer een vette vis voor de Kortrijkse scene!

Anoniem zei

agmet, onze held!
de metallica remix is onze favoriet!

Anoniem zei

30 augustus , den trap! ;)

Anoniem zei

put the metallica remix back up! please? :)