woensdag 25 februari 2009

Sonic v10



Dada Life (swe)

Na "fun fun fun" en meesterlijke remixen van zowat elke hippe electrotrack, stellen de Zweedse jongens van Dada Life hun nieuwe album voor in Zenith. Ze komen speciaal een dagje over & weer om voor jullie ten dans te spelen. Check hun nieuwe singel Rubber Band Boogie op Pickanol - met remixen van Laidback Luke!

Dada Life - Rubber Band Boogie

Ultravid (Make Up, Culture Club)
Hip, jong & Gents, het lijken wel synoniemen. Van baltimorebeats tot snoeiende electro - zoals ze het reeds brachten op 10DaysOff, Make Up club, Breakdown, Culture Club, Cish Cash & more.

E-phonk (Sonic)
Dendermondse resident van Sonic die genreoverschrijdende ritmes naadloos aan elkaar kan breien. Hij zal u proberen op te warmen voor de zweden, maar dan met zijn eigen dada!

MOTU (Dconvict & Tok)
Masters of the Universe, of tenminste Dendermonde. Dconvict & Tok doen een rondje crate digging en komen met platen die zo vers en vettig smaken als hamburgers van den dirk. Diggler style.


OPGELET: Wie een ticket wil kan deze gaan kopen in Escapade, FAME en Zenith. De prijs voor een ticket is 5€. Er wordt deze keer niet met een mailinglist gewerkt.

De eerste 5 mensen die mailen met de naam van onze blog in het onderwerp krijgen een gratis ticket aangeboden!

Geen opmerkingen: