dinsdag 31 maart 2009

Sonic v11


Main Room

Stereo Heroes [FR]
Deze electrohype uit Marseille is aan een pijlsnelle opmars bezig. Hun releases en remixes staan bijna wekelijks op zowat elke hippe muziekblog. Ook in levende lijve touren ze de hele wereld rond.
Het is dan ook tot onze verbijstering dat we merkten dat deze helden nog niet eerder in België langs kwamen. We stellen ze u dus graag voor het eerst en exclusief voor op Sonic! Tussen Vancouver Canada en San Francisco California passeren ze voor één nachtje in Dendermonde.

Stereoheroes - Clark Kent

Stereoheroes - Washout

Stereoheroes - Fin Fang Foom

Surfing Leons
Naast organisatoren van de FORMA.T nights in ondermeer Luik, Antwerpen (Cafe Capital) en Brussel (Fuse) zijn de jongens van Surfing Leons bijna wekelijks wel op één of ander ultrahip feestje te vinden. In de laatste maanden draaiden ze ondermeer samen met Fake Blood, Surkin, Sebastian, Erol Alkan, Justice, Boys Noize, Busy P & Mr Oizo en ga zo maar door... Daarnaast staan ze ook als vaste gast op de Party Harders nights in Luik en Parijs.

Bodyspasm (Live)
Wie ze vorig jaar in Zenith aan het werk zag, weet welk vlees we hiermee in de kuip halen. Verwacht funky electrosounds die uw lijf spontaan tot spastische neigingen dwingen. Check ook hun vrij hilarische videoclip : http://vimeo.com/2035132 of live http://vimeo.com/1953766

E-phonk
Dendermondse resident van Sonic die genreoverschrijdende ritmes naadloos aan elkaar kan breien. Tevens in stereo, maar enkel sterk in het online surfen.


Upstairs

MOTU (Dconvict & Tok)
Masters of the Universe, of tenminste van Dendermonde. Dconvict & Tok doen een rondje crate digging en delen lustig hun gifts of the universe uit. Feestende hufters weze gewaarschuwd.

OPGELET: wie aan VVK-tarief wil binnen geraken op SONIC, hoeft alleen maar zijn naam en voornaam te mailen naar diederik[at]jhzenith.be. Zo kom je op een lijst te staan die aan de kassa ligt en betaal je slechts €4.

Deuren: 22u00 – Cocktailbar: 23u00
Kassa: €4 (VVK, leden) - €6 (niet-leden)

De eerste 3 mensen die mailen naar diederik[at]jhzenith.be met de naam van onze blog in het onderwerp krijgen een gratis ticket aangeboden!

Geen opmerkingen: