donderdag 24 september 2009

100% Party, Gratis DUOTICKETS!


Zaterdag 26 september 2009 is het weer zover. KSA Torhout organiseert zijn 11de 100 Procent Party en dit
maal op een nieuwe locatie! We hebben gekozen voor de New Flandria Ranch (Ieperse Heerweg 9A, Torhout).

In de Blue Room zullen 8 DJ's de houtlandse bossen doen ontwortelen. Het wordt party hardy met local heroes Fitzgerald en J vs Falas die het feestje met veel glans zullen openen. Daarna is het de beurt aan de extreme talentjes Aerotronic, die ook al Laundry Day heeft doen springen.
Aerotronic zal daarna de turntables overlaten aan ons Nederlandse top duo: MightyFools. Na hun zomertour in Australiƫ brachten ze nog hun
"Living The Life" EP op het "BMKLTSCH RCRDS" label. Pat Krimson zal er ook zijn. Gekend van 2 Fabiola. Bijna aan het einde van onze line-up gekomen,
zien we Gtronic ten tonele verschijnen. Zijn nummers werden al vaak gebruikt door grote artisten als Bloody Beetroots en remixte zelf al op fenomenale een aantal nummers. Ook hij vertrekt binnenkort op tour in Australiƫ. Mashed Paper Klub mag het feestje afsluiten. Het Brusselse duo deed laatst dour nog flink exploderen en zal dit op de 100% party met veel plezier opnieuw doen.

De Black Room laat dit jaar nog meer verschillende stijlen aan bod komen (Techno, Acid, Hardtechno, Hardcore). Maar daar gaan we verder niet op in.

Meer info op hun site:
http://100procentparty.be/

De eerste 3 personen die mailen naar etelectropourtous[@]gmail.com krijgen een DUOTICKET voor dit evenement!

2 opmerkingen:

jan zei

De kaarten zijn al uitverkocht!

Anoniem zei

twas nice:)